گزارش خط الراس دارآباد به چین کلاغ

گزارش خط الراس دارآباد به چین کلاغ

تاریخ برگزاری: ۳ مرداد ۱۳۹۹
منطقه مربوط: تهران، توچال
ارتفاع پارکینگ خودرو (متر): 1978
ارتفاع قله (متر): 3965
کل زمان حرکت از مبدأ تا پارکینگ (ساعت): 14:30
سرپرست برنامه: هادی سرور
نفرات شرکت کننده: محمد کتال،هادی سرور
تهیه مسیر با gps: هادی سرور
فایل gps برنامه: دانلود فایل

موقعیت جغرافیایی استان

استان تهران به عنوان پایتخت ایران در نیمه شمالی ایران و در جنوب رشته کوه البرز و شمال شهر قم واقع شده است.

ناهمواری های استان و نحوه شکل گیری آن

استان تهران در نزدیکی رشته کوه البرز و بسیاری از قله های البرز میانی واقع شده است.

تقسیمات سیاسی استان

منطقه توچال هم از سمت جنوب و هم از سمت شمال واقع در استان تهران می‌باشد و تا شمال روستای شمشک ادامه پیدا میکند

شرح گزارش برنامه

برنامه با توجه به پیش بینی وضع هوا در یک روز نیمه ابری اجرا شد.
راس ساعت ۳ بامداد از پارکینگ دارآباد برنامه استارت خورد و بعد از ۲:۳۰ ساعت نفرات روی قله دارآباد بودند، هوا تاریک و نسیم ملایمی نوازش گر ما بود، انرژی که از زمین و آسمان میگرفتیم ما را مشتاق به ادامه میکرد مسیر را به سمت تیغه های دارآباد ادامه دادیم و در میان مسیر از طلوع آفتاب انرژی مضاعف گرفتیم، تیغه هار را با حفظ تعادل و سرعت مناسب پشت سر گذاشتیم تا به قله سیاه بند رسیدیم، کمی استراحت لازم بود تا مسیر را با قدرت هر چه تمام تر ادامه دهیم، پس چند دقیقه ای را به استراحت و تماشای شهر، از بلندای توچال نشستیم. مسیر طولانی و هوا ابری بود لذت پیمایش و صعود مانند آهن ربایی ما را با خود میکشید، در مسیر قله ای نبود که از زیر پایمان عبور نکند پس لذت پیمایش را با صعود تمام قله های مسیر کامل کردیم، هر قله ای که صعود می شد به انرژی مان می افزود گویا سوار بر نسیم روی قله ها پرواز میکردیم. کنار جان پناه اردلان بودیم، قله توچال.
ساعت، نیمه روز را نشان میداد، قله پر بود از انرژی، خالی از اضطراب، سرشار از اشتیاق
مسیر را به سمت قله شاه نشین ادامه دادیم هوا کاملا ابری بود، همنوردمان نسیم خنکی بود که هر وقت روی یال میرسیدیم با نوازشی حضور خود را تایید میکرد.
روی هر قله عکسی به یادگار میگرفتیم و مسیر را ادامه میدادیم گویا میخواستیم تا آخر دنیا راه برویم، قله ها را پشت سر هم صعود میکردیم و پیش میرفتیم، این که صعود می‌شد بعدی از دور دست چشم انتظارمان بود، پس از شاه نشین، پلنگ چال، سیاه سنگ، دوشاخ و چین کلاغ پذیرای ما بودند، در صعود دوشاخ کمی دست به سنگ شدیم تا کف دستمان نیز انرژی زمین را جذب کند گویا خون زمین وارد رگهایمان می‌شد. پیمایش پس از فراز و نشیب خود و پس از قله چین کلاغ تبدیل به فرود شد فرودی که به شهرک مخابرات در ساعت ۵ بعدازظهر می‌رسید، نه خسته و نه بی حال، خوشحال خوشحال

دیدگاه‌ها


جهت ثبت دیدگاه وارد سایت شوید یا ثبت نام کنید.