دوره گزارش نویسی در کوهنوردی

تاریخ
۵ آذر
ساعت
۱۸:۰۰
مهلت ثبت نام
۴ آذر ۱۴۰۳ ساعت ۲۳:۳۰
ظرفیت باقی مانده
9 نفر
مبلغ برای مهمان
250,000 تومان
مبلغ برای عضو
100,000 تومان
تلفن تماس
02188690458

مدرس

افشین یوسفی
افشین یوسفی

درخواست شما ثبت شد.

برای ثبت درخواست وارد حساب کاربری خود شوید

مدارک مورد نیاز:
آپلود عکس پرسنلی
آپلود تصویر کارت ملی
شرایط برگزاری :
*گواهی دوره فقط به حاضرین در دوره تعلق می‌گیرد.
ساعت برگزاری: 17:30 الی 20:30
شرکت کنندگان می‌توانند 15 دقیقه قبل از شروع کلاس در محل برگزاری کلاس حاضر شوند.
توضیحات:
شرکت در دوره برای کلیه علاقه مندان آزاد است.


اهمیت گزارش نویسی:
لزوم و اهمیت گزارش و گزارش نویسی از برنامه های کوهنوردی و گستره تاثیرگذاری آن ازجمله مباحثی میباشد که می بایست توسط کوهنوردان و مسئولین مراجع رسمی این ورزش بیش ازپیش مورد توجه قرار گیرد. ازجمله مواردی که میتوان براساس آن بر میزان اهمیت این موضوع بدان تاکید نمود،عبارتند از:



  • هربرنامه کوهنوردی چه با موفقیت همراه باشد و چه به دلایلی به اهداف خود نرسد، در هر دو حالت در یک امر دارای نقطه مشترک میباشد و آن اجرای برنامه است. هر برنامه ای که با اهداف مشخص درذهن کوهنورد شکل میگیرد و به اجرا درمی آید در واقع همانند اثری است که توسط صاحب اثر متولد میگردد.(مانند شعری که از ذهن شاعر بر روی اوراق دفتر شعرش جاری میشود و یا نقشی که بربوم نقاش شکل میگیرد.) درصورتی که برنامه به اجرا درآمده گزارش نویسی نشود بی گمان پس از چند گاهی حتی در ذهن طراح و سرپرست برنامه نیز کمرنگ میشود ، گوئی اصلا" وجود نداشته است.

  • تنها با درج رویدادها و نحوه اجرای برنامه در گزارش ، میتوان به نقاط ضعف و قوت مسئولین واعضاء برنامه پی برد. اطلاعات بدست آمده از گزارش برنامه و توجه به آنها شناخت مسئولین فنی باشگاهها را نسبت به سرپرستان واعضاء خود افزایش میدهد.

  • تحلیل و نقد بررسی برنامه های کوهنوردی تنها در زمانی قابل انجام است که گزارش های دقیقی از برنامه در دست باشد. بدیهی است بوجود آمدن فرهنگ نقد وبررسی یکی از روشهای بسیار تاثیرگذار در زمینه ارتقاء و پویائی سطح کوهنوردی میباشد. (مطالعه گزارش ها ، نقد وبررسی برنامه ها توسط اهل فن ،خود موجب بوجود آمدن ارزش برای برنامه های کوهنوردی میگردد.)

  • توجه به تهیه گزارش ، کوهنوردان و بخصوص سرپرستان برنامه های کوهنوردی را ملزم به مطالعه و تمرکز بیشتر بر روی برنامه مینماید ، این مهم خود باعث میگردد اعضاء داوطلب برای شرکت دربرنامه یا آنچه احتمالا" با آن روبرو خواهند شد بیشتر آشنا شوند و از نظر ذهنی و آمادگی بدنی و تجهیز تدارکات خود را آماده نمایند و درنتیجه احتمال بروز حادثه در اثر عدم اطلاع ویژگی های برنامه به کمترین میزان خود برسد.

  • تهیه و به روز نگه داشتن کارنامه فنی کوهنوردان توسط مسئولین باشگاه ها  از نکاتی است که می بایست بدان توجه ویژه ای شود . تهیه گزارش برنامه و ارزیابی عملکرد افراد درگیر در برنامه تنها روش مستند برای تهیه کارنامه فنی کوهنوردان است.

  • توجه به گزارش و گزارش نویسی در کوهنوردی یکی از اصولی ترین راههای توسعه وارتقاء فرهنگ نوشتاری در کوهنوردی میباشد.عدم توجه به فرهنگ گزارش نویسی ، کوهنوردی را از نظر تاریخ نگاری دچار مشکلات می نماید . چه کوهنوردان بزرگ و چه برنامه های شاخصی که بدلیل عدم توجه به گزارش نویسی و یا انعکاس آن قابلیت درج در تاریخ کوهنوردی را ازدست داده و یا میدهند.

  • گزارش نویسی تنها راه معرفی درست مناطق کوهنوردی ، طبیعی و فنی میباشد.

  • تکمیل آرشیو باشگاهها به منظورمستند سازی وتاریخ نگاری فعالیت ایشان وهمچنین بهره گیری اعضاء جدید ازتجربیات نسل قبل.

لوازم مورد نیاز
نوشت افزار